Hoe is MOSZ ontstaan? 

De bedenker en maker achter MOSZ is Denise. Zij had een behoefte om als werkende moeder een handige kleine tas te hebben, waar alle onmisbae benodigdheden in passen. MOSZ biedt namelijk de mogelijkheid om je telefoon, oordopjes, pasjes, sleutels en uiteraard je lipglos overal gemakkelijk mee naar toe te nemen. En, je wilt goed goed voor de dag komen? De tasjes van MOSZ zijn hier perfect voor gemaakt!

 

Gemak en stylisch, dat is MOSZ!

De telefoontasjes van MOSZ zijn met veel liefde en aandacht vervaardigd, met oog voor functonaliteit en stijl. De duurzame tasjes van MOSZ hebben ook de mogelijkheid om van hengstel te wisselen. Dankzij de verschillende designs en kleuren combineer je jouw MOSZ tasje met iedere outfit. De MOSZ telefoontas kun je op drie manieren dragen: als crossbody, met een mooi kettinkje of te bevestigen aan je riem. Met echt kwalitetsleer wordt het design met de hand in elkaar gezet. Vakmanschap, met oog voor detail. Een perfecte match met Wennekes! Na de selectie van juiste materialen wordt de tas door zorgvuldig geselecteerde leveranciers in productie genomen. Alle werkzaamheden worden met de hand uitgevoerd. Van patroon maken en stansen, tot het gehele stikwerk.

 

Jouw favoriete tasje van MOSZ kopen bij Wennekes!

In onze winkels en webshop hebben wij het prachtige assortiment van MOSZ. MOSZ tassen zijn tevens een super goede cadeautip voor jouw moeder, buurvrouw, vriendin.. Maakt niet uit! Je kunt natuurlijk ook voor de Wennekes-cadeaubon gaan, als je niet goed welke kleur je het beste kunt kopen als cadeau. Wil je de Mosz tassen bekijken in onze winkels? Hier zitten wij!